Huset på Talosvej

Byggeprojekt med Bülow Huse

Menu Close

Tegninger

Her er så de endelige plantegninger og EL-planen.

Skærmbillede 2014-11-09 kl. 20.55.34

Facade mod øst-vest

Facade mod øst-vest

Facade mod nord-syd

Facade mod nord-syd

 

EL-plan

8 Comments

Add yours →

 1. Henrik Schuler says:

  Hej med jer – Jeg tillader mig at følge lidt med i jeres proces med byggeriet. Jeg står nemlig selv om skal beslutte om jeg og min familie skal købe grund og hus af Bülow Huse – aftalen er meget tæt på at være klar, men vi har allerede nu (og ikke kun efter at have læst jeres blog) en lille følelse i maven af, at de ikke altid overholder det de lover.
  Hilsen
  Henrik

  • mlarsen says:

   Hej Henrik

   Tak fordi du følger med på bloggen.

   Jeg forstår udemærket din bekymring, den fik vi også efter kontrakten var underskrevet. Bekymringen forsvandt bare aldrig igen.
   Hvis du indirekte spørger om jeg har lyst til at gå igennem denne proces igen, så er svaret klart nej.
   Tror dog ikke at de løber fra det de lover, det er bare en meget lang vej derhen og du skal være knivskarp på hvad der står i kontrakten og hvad der følger med, alt skal være på skrift.

   • Andrea says:

    Selvom man har tingene på skrift, løber de stadig fra det. Du skal være villig til at gå i retten for at få det du har aftalt. Ellers ender du som Mulle og må æde én lang række af skovsnegle for at have et hus at flytte din familie ind i. De er kolde i rø…

    • Jake says:

     Andrea – Kan du beskrive lidt omkring dine oplevelser ?

     • Andrea says:

      Sorry. Jeg så ikke dit spørgsmål. Antager, at det ikke er relevant nu. Men du får da et svar alligevel.
      Vi spurgte på mail om der var nogen problemer i at skifte køkkenleverandør. Svaret var, at der var intet problem “Alt var åbent”
      Fem måneder senere, da køkkenet skulle monteres, ville de alligevel ikke montere det. Argumentet var at vi havde “snydt dem” for de 40-50% kick back de plejede at få fra køkkenfimaet. (Det jeg hørte var, at køkkenfirmaerne skruer prisen op over for os kunder, for at kunne betale Bulow Huse m.fl.)
      Og nej, vi havde ikke fået 40-50% rabat.
      I kontrakten var der angivet et beløb som både vores advokat og jeg vurderede skulle dække skiftet af køkken.
      De påstod, at det de havde svaret på, var om jeg kunne installere mit eget køkken – efter overtagelsen. Vi var ikke klar over, at vi skulle spørge Bulow Huse om hvad vi måtte gøre ved vores hus, efter overtagelse.
      Desuden måtte køkkenet ikke stå i huset før efter overtagelsen, af forsikringsmæssige årsager. Vi kunne snildt tegne en beskeden tillægsforsikring der dækkede inventar og hvidevarer.
      For at have et hus med køkken mv ved overtagelse måtte vi derfpr betale Bulow oveni for at de monterede det.
      Nu her to år efter har vi stadig udeståender fra afleveringsprotokollen og ingen af deres håndværkere vil hjælpe os fordi Bulow Huse ikke betaler deres regninger.

  • Jake says:

   Hej Henrik, når man læser hvad Michael har været udsat for, ville jeg ikke overveje 1 sekund og lave en aftale med Bulow, når der findes andre der kan finde ud af og bygge og have tilfredse kunder.

  • Janne says:

   Hold dig langt væk!!! Har bygget med dem i Køge. Lange kampe undervejs og efter et halvt år stadig ingen udbedring af fejl/mangler.

Skriv et svar