Huset på Talosvej

Byggeprojekt med Bülow Huse

Menu Close

Lidt om os

Vi er en lille familie på fire, som er ved at bygge vores drømmehus på Talosvej på Vestamager:

Skærmbillede 2014-11-09 kl. 21.03.01

Efter vi har været ude og tale med HusCompagniet, Lind & Risør og Eurodan, endte vi med at vælge byggefirmaet Bülow Huse, som har mangeårig erfaring inden for husbyggeri.

 

11 Comments

Add yours →

 1. Jan says:

  Hej vi har også planer om bygge nyt hus, kan du anbefale Bülow Huse? Har i haft gode erfaringer med dem?

  Med venlig hilsen
  Jan

  • mlarsen says:

   Hej Jan

   Med hensyn til erfaringerne, så taler bloggen for sig selv og mht. en anbefaling, der har jeg svært ved at anbefale et byggeri som blev næsten 100 dage forsinket og som stadigvæk ikke er færdigt, da de har ikke lavet de sidste punkter som aftalt og jeg har ikke hørt fra dem og kan ikke komme i kontakt med dem.

   Mvh.
   Michael

   • davidz18 says:

    Hvordan ligger Bulow Huse prismæssigt i forhold til HS og Eurodan?

    • mlarsen says:

     Tro det eller lad vær, Bülow ligger faktisk i den dyre ende. Vi har givet ca. 2,8 mio. for vores hus.

     • davidz18 says:

      Tak for rigtig fin blog, vi er meget tæt på skrive kontakt med Bulow Huse, vores hus vil også komme til koste 2,8 mio i følge bulow, men jeg fik i dag en tilbud fra eurodan med næsten 200000 kr. Jeg undrer mig lidt over hvad forskel egentlig ligger, når jeg har valgt samme extra tilbehør.

     • mlarsen says:

      Tak fordi du følger med.

      Før du skriver noget under skal du sikre dig at ALT er specificeret og nævnt ned til mindste detalje, da du ellers bare vil få noget standard eller billigste alternativ og skal selv betale ekstra for at få det, som der så ud til at følge med. Så hvis du har set et Unidrain afløb i et udstillingshus og der blot står afløb, så skal du have det rettet. Du bør også få noteret, hvilken model Unidrain det er, om det er alu eller cassette (som kræver murer også). Hvis et køkkenfirma giver dig nogle tegninger, som du forventer dit køkken kommer til at se ud som, så skal du alligevel have det stående et sted præcist, hvad du forventer der skal laves også selv med tegningerne, da ingen detaljer er for små til at blive noteret med. Hvis du ikke har de detaljer med, så vil det aldrig komme dig til gode og du vil få en ekstraregning for det som byggefirmaet mener ikke følger med af det. Hellere tage dig god tid med materialelisten inden underskrift, da når du har skrevet under, så gives der ikke ved dørene på nogen måde.
      Før du vælger byggefirma så er en ligeså vigtig detalje at have med selve processen omkring det at bygge. En del af et husprojekt, som man skulle tro ville være lige til for et byggefirma. Det er meget vigtigt at modtage en tidsplan med en færdiggørelsesdato (som gælder ifht. dagsbøderne, og du skal på skrift have det bekræftet uden undtagelser!). Så vidt muligt at høre, om det er et fast team af håndværkere, der er vant til at arbejde sammen og som ved hvad entreprenøren kræver eller om det blot er tilfældige indhentede håndværkere til din sag. Tilfældige håndværkere ved ikke hvordan tingene skal gøres og de bliver nogle gange også bare væk, da de jo ikke har noget de ellers skal overholde for entreprenøren. Selve processen er så afgørende for husbyggeriet, at det ikke kommer til at sejle, at have en erfaren byggeleder som er til stede og som kan finde ud styre håndværkerne og har overblikket over byggeriet. Dagsbødesatsen skal være meget høj, da du ellers ender i samme situation som os, byggefirmaer forstår kun det der rammer pengepungen. Derudover duer dagsbøder kun i hverdagene heller ikke (hvor skal man så bo midlertidligt i weekenden, når nu byggeriet er mange uger forsinket?). Vurder hvordan jeres møder har været med de to firmaer, hvem virker mest troværdige, hvem overholder aftalerne og den første indskydelse er mange gange den rigtige (og sørg så for at følge den!?).
      I dit tilfælde ville jeg opliste alt i et Excelark op ved siden af hinanden og se på hvilket genvindingsanlæg, vinduer, køkken osv. følger med det ene sted og hvilket det andet sted osv. og spørg ind til alt og få det på skrift. Alt skal være på skrift, da ingen ellers vil være forpligtet af det.

 2. Andrea says:

  Vi byggede også med Bulow Huse, vi havde aflevering for over et år siden. Vi har stadig udeståender. Jeg ville ikke anbefale dem. OVERHOVEDET.

  • mlarsen says:

   Hej Andrea, du er ikke den første jeg hører det fra, forfærdelig situation at være i, kan kun håbe du snart får det udbedret, hvis du overhovedet kan komme i kontakt med dem

 3. Andreas says:

  Hej Larsen,

  Vil du anbefale den anlægsgartner du havde på flise og have-arbejde?

  Hilsen
  Andreas

 4. Lasse Hansen says:

  Hejsa,

  Vi har også købt et hus af Bülow, og har desværre en del problemer. Kunne du være interesseret i at bruge lidt telefontid på mig? Jeg har nogle spørgsmål omkring håndtering osv. Jeg kan sende dig mit nummer via mail, hvis du kan/vil. Mvh.

 5. Thomas says:

  Kære nybygger

  Vi skriver da vi kan se I netop har færdiggjort Jeres byggeri og en god hjemmeside/blog i har. Vi er en hjemmeside der hedder http://www.byggeside.dk, som formidler erfaringer mellem nybyggere. Vi håber I vil være med til at dele ud af Jeres erfaringer – ved at oprette Jeres projekt på http://www.byggeside.dk – det er nemt og enkelt og I bestemmer naturligvis selv hvor meget I vil skrive og oplyse.

  Håber I vil give det et forsøg

  vh Thomas, Byggeside.dk

Skriv et svar