Huset på Talosvej

Byggeprojekt med Bülow Huse

Menu Close

Indflytning i walk-in

Så har vi endelig modtaget hylderne til skabene i walk-in og først nu kan vi få det sidste tøj ud af flyttekasserne og generelt få styr på vores tøj i skabene.

Efter at der tidligere var problemer med at sætte fodpanelerne på i siderne, da så skufferne ikke kunne skubbes ud, er Svane kommet op med en fin løsning, hvor det ikke er så synligt.

Af udeståender i huset mangler vi stadigvæk at få skiftet vindueskarmen i gæstebadet, få styr på radonsikringen og så skal vores gasinstallation synes.

Lige nu kan hverken vores gaspejs eller gasstik på terrassen synes af naturgasfirmaet og må derfor ikke bruges. Status er lige nu at aftræksrøret inde i gaspejsen er monteret forkert så de ikke kan komme til at kontrollere den og kræver nu et yderligere hul/lem i siden af pejsen. Derudover er stikket på terrassen til gasgrillen heller ikke lavet lovligt, da dåsen på væggen, som jeg forstår det, ikke må sidde klods op ad væggen, men kræver et yderligere rør/stik. Det har betydet at vi nu har fået pillet mursten ud af væggen og vi afventer en murer og en gasinstallatør som skal lave det korrekt her anden gang inden vi så skal have HMN Naturgas ud for at syne det. Så det er mange håndværkere på forskellige tidspunkter vi skal være hjemme til og som erfaringen viser, kan man heller ikke stole på at de dukker op.

Håber snart at alt er på plads i huset.