Huset på Talosvej

Byggeprojekt med Bülow Huse

Menu Close

Afsluttet husbyggeri og så alligevel ikke…

Nu er der gået lang tid siden, jeg sidst kom med et indlæg og min plan var faktisk, at jeg 14 dage efter afleveringen ville lave et indlæg som beskrev, hvordan det var gået. Vi var blevet lovet, at de sidste udestående var afklaret senest 14 dage efter d. 8. juli og vi burde derfor stå med et helt færdigt hus, hvilket ikke helt er tilfældet, da vi stadigvæk har nogle udeståender.

Efter vi er flyttet ind har vi haft stoppede afløb og en trykknap til cisternen, som forsvandt ind i kassen der skjuler cisternen. Begge dele blev dog hurtigt udbedret af en slamsuger og en frisk VVS’er. Vi har dog stadigvæk skåle stående under vask i både køkken og forældrebad, da der er utætte afløb samt vi mangler to større rosetter til armaturet i forældrebad.

I forrige fredag havde vi en murer på besøg som kom og lavede vores Unidrain cassetter i brusenicherne samt en manglende vådrumsmembran i teknikskabet ved rørføringerne. Da vi overtog huset manglede der tre glas døre og den ene ud til forældrebad kom en tømrer og monterede tilbage i juli, men da de to andre døre var bestilt forkert, har vi først fået dem i denne her uge og de ligger nu klar til montering.

Tømreren lavede i juli også en manglende ventilation til pejsen, men da HMN Naturgas var på besøg i forrige uge, kunne han ikke syne pejsen, da en studs inde i pejsen vender den forkerte vej. Manden fra HMN havde ellers været på besøg flere gange, før de samlede pejsen og havde fortalt, hvordan det skulle gøres. Det skulle så komme på plads på tirsdag, hvor vi får besøg af dem, som har installeret pejsen.

På onsdag skulle gerne komme alle vores hylder til walk-in skabene, som vi endnu ikke har fået, så vi ser kraftigt frem til at kunne få vores tøj ind i skabene, hvilket ikke har været muligt endnu, da vi ikke har haft nogen hylder.

Derudover mangler vi bl.a. at få skiftet vores vindueskarm i gæstebadet samt monteret et kodehåndtag på soveværelsesdøren. Både vindueskarm og kodehåndtag er nu kommet, men mangler bare montering.

Jeg håber derfor snart, at kunne fortælle at vores hus er helt færdigt.

Et kig ned igennem gangen

Et kig ned igennem gangen

Et kig ud af vinduerne i værelse 2. Vindueskarmen som mangler at blive skiftet i gæstebad, står der også op ad væggen.

Et kig ud af vinduerne i værelse 2. Vindueskarmen som mangler at blive skiftet i gæstebad, står der også op ad væggen.

Køkkenalrum stadigvæk lidt rodet og mangler lamper.

Køkkenalrum stadigvæk lidt rodet og mangler lamper.

Selvom sofaen er kommet på plads, er der mange ting som stadigvæk mangler at blive hængt op og sat på plads.

Selvom sofaen er kommet på plads, er der mange ting som stadigvæk mangler at blive hængt op og sat på plads.

Vi er godt tilfreds med vores backlight spejl, som vi har valgt hos Svane

Vi er godt tilfreds med vores backlight spejl, som vi har valgt hos Svane

Det blev muligt at få lidt sol og morgenmad på morgensolsterrassen

Det blev muligt at få lidt sol og morgenmad på morgensolsterrassen