Huset på Talosvej

Byggeprojekt med Bülow Huse

Menu Close

Fejl- og mangelgennemgang på onsdag d. 1/7 (81 dage forsinket byggeri)

Dette byggeri er lidt af en farce.

Nej vi havde selvfølgelig heller ikke fejl og mangelgennemgang igår selvom tidspunkt var aftalt både mellem Bülow og jeg, men også vores byggerådgiver havde afsat tid til det. Hvornår fandt de så ud af, at det ikke kunne lade sig gøre? I onsdags, dagen inden fejl og mangelgennemgang.

Udover alle de fejl som er dukket op igen og igen, som gør at det ikke er et nyt hus vi får, men et gennemhullet og lappet et af slagsen, men til fuld pris, naturligvis, så hører vi heller ikke fra Bülow Huse. Vi er stortset ikke i dialog med firmaet og det er ikke fordi, at vi ikke ønsker det.
Jeg indkalder til opfølgningsmøder, bruger alt min tid på at tage ud til huset efter arbejde for at babysitte håndværkerne med at følge op på fejl og mangler, laver lister over udeståender, sender mails til Bülow over hvad vi mangler, ringer til Bülow og byggeleder og taler lidt med deres mobilsvarer og beder dem om at ringe til mig og give mig en status og en dato for færdiggørelse af byggeriet. Det ignorerer de og hvis jeg til sidst får fat på dem og beder om en status og de siger, at de vil vende tilbage den næste formiddag, så kommer statussen først, når jeg ringer til dem om eftermiddagen og rykker for det. Det er under alt kritik.

En normal virksomhed vil have mål for kundetilfredshed, noget med at overgå kundens forventninger, køre efter et princip om at kunden altid har ret, forventningsafstemme løbende med kunden for at sikre at intet går galt, planlægge grundigt og så overholde de aftaler man laver både mundtligt og skriftligt. Det er i hvert fald sådan, jeg har været vant til de steder jeg har arbejdet. Det bruger man tilsyneladende ikke hos Bülow Huse.

Jeg har lige talt med vores byggerådgiver, da jeg skulle aflyse vores aftale i går og han kommer jo ud til mange byggerier hos forskellige entreprenører og han kunne fortælle, at han aldrig nogensinde har oplevet noget lignende i forbindelse med færdiggørelsen af et hus. Som han sagde: “jeg forstår simpelthen ikke, hvorfor de ikke bare gør det hus færdigt”. Jeg kunne ikke være mere enig.

Da jeg endelig fik fat på byggelederen i onsdags for at høre, om vi rent faktisk skulle have fejl og mangelgennemgang torsdag, fik jeg at vide at vi tager den på onsdag i stedet. Han ville sende en mailbekræftelse på det …på et tidspunkt.

Med hensyn til byggeriet så har vi endelig fået rettet og skåret garageportene til så de ikke længere er for brede til hullerne, hvilket er dejligt at det nu er lavet ordentligt.


Skydedøren til walk-in er de gået i gang med og så er der færdiggjort noget af elarbejdet rundt omkring.

De har så igen været nødt til at pille mursten ud af murværket og lave nye huller i væggene for at trække nye ledninger.


Der er blevet fuget en del steder rundt om vinduerne udvendig og indvendig, men de er ikke færdige.


Jeg håber på, at høre noget fra dem i dag og at vi så kan blive færdige på onsdag.